手机APP下载

您现在的位置: 首页 > 专业八级 > 专八题库 > 专八真题 > 正文

2017年3月英语专业八级考试真题参考答案

来源:可可英语 编辑:alice   VIP免费外教试听课 |  可可官方微信:ikekenet

PartⅠLISTENING COMPREHENSION
SECTION A MINI-LECTURE
1. signing
2. primary
3. literacy
4. different but complementary
5. settling/resolving
6. many social contexts
7. characteristics/features
8. reaction
9. distance
10. emotion
11. deliberate
12. intimacy and immediacy
13. continuum
14. degrees of interactivity
15. the usage
SECTION B INTERVIEW
1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
答案:B. Disheartening.
2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
答案:A. 200.
3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
4. Why do health workers need case management protocol training?
答案:B. They can open up more treatment units.
5. What does this interview mainly talk about?
答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
6. What is Tom's main role in his new position?
答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
7. According to Tom, what does innovation require of people?
答案:B. Being brave and willing to take a risk
8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
答案:B. Aiming at a consumer level.
9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
答案:D. Examining the future carefully.
10. Which of the following might Tom work for?
答案:A. A media agency.

重点单词   查看全部解释    
comparable ['kɔmpərəbl]

想一想再看

adj. 可比较的,比得上的

联想记忆
X
单词comparable 联想记忆:
compare(v 比较),able能…-能比较的
 
innovation [.inəu'veiʃən]

想一想再看

n. 创新,革新

联想记忆
X
单词innovation 联想记忆:
novation(n 更新);novel(n 小说adj 新奇的;新颖的)
 
characteristics [,kærəktə'ristiks]

想一想再看

n. 特性,特征;特质;特色(characteristi

 
shift [ʃift]

想一想再看

n. 交换,变化,移动,接班者
v. 更替,移

 
intimacy ['intiməsi]

想一想再看

n. 亲密,隐私

联想记忆
X
单词intimacy 联想记忆:
intim亲密+acy表名词,“→性质,状态”参考:intimate亲密的→亲密
 
duration [dju'reiʃən]

想一想再看

n. 持续时间,期间

联想记忆
X
单词duration 联想记忆:
dur持久,坚硬+ation→持续时间
 
current ['kʌrənt]

想一想再看

n. (水、气、电)流,趋势
adj. 流通的

联想记忆
X
单词current 联想记忆:
currr跑,发生+cnt→跑的→流动的;潮流
 
broaden ['brɔ:dn]

想一想再看

v. 变宽,伸广

联想记忆
X
单词broaden 联想记忆:
broad宽+en表动词,“变成”→加宽
 
brilliant ['briljənt]

想一想再看

adj. 卓越的,光辉的,灿烂的
n. 宝石

联想记忆
X
单词brilliant 联想记忆:
brilli闪耀,发光,ant蚂蚁-发光的蚂蚁-才华横溢的
 
summarize ['sʌməraiz]

想一想再看

v. 概述,摘要而言

联想记忆
X
单词summarize 联想记忆:
summ总,加+ar+ize→概括
 


新东方专业八级Tem8网络课程:试听更多Tem8网络课程>>

关键字: 专八 真题 答案 2017

发布评论我来说2句

    可可英语官方微信(微信号:ikekenet)

    每天向大家推送短小精悍的英语学习资料.

    添加方式1.扫描上方可可官方微信二维码。
    添加方式2.搜索微信号ikekenet添加即可。